Weekmail Alkmaar

Al het nieuws uit Alkmaar

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Alkmaar, De Rijp, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Koedijk, Markenbinnen, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oterleek, Oudorp, Schermerhorn, Starnmeer, Stompetoren, Ursem, West-Graftdijk en Zuidschermer direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Alkmaar staat bekend om haar historische binnenstad met de beroemde kaasmarkt. De stad biedt een mix van oude en moderne architectuur, met grachten, bruggen en gezellige pleinen. Daarnaast is Alkmaar omringd door prachtige natuur, zoals de duinen en het strand. De gemeente heeft een rijk cultureel aanbod met diverse musea en evenementen. Ook is Alkmaar een sportieve stad met veel mogelijkheden voor recreatie en sportactiviteiten. Kortom, Alkmaar biedt een unieke combinatie van historie, natuur, cultuur en sport voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Alkmaar te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Castricum, Wormerland en Purmerend, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws