Weekmail Castricum

Al het nieuws uit Castricum

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Akersloot, Castricum, Limmen en de Woude direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Castricum staat bekend om haar prachtige duinen en uitgestrekte stranden. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers en strandgangers. Daarnaast heeft de gemeente een rijke historie, met onder andere het bekende kasteel van Castricum. Ook biedt Castricum diverse recreatiemogelijkheden, zoals fiets- en wandelroutes door de natuurrijke omgeving. Met haar gezellige dorpskern en diverse winkels en horecagelegenheden is Castricum een aantrekkelijke plek om te wonen en te verblijven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Castricum te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alkmaar, Uitgeest en Heemskerk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws