Weekmail Wormerland

Al het nieuws uit Wormerland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Jisp, Oostknollendam, Spijkerboor, Wijdewormer en Wormer direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Wormerland staat bekend om haar landelijke karakter en groene omgeving. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten langs de prachtige polders en waterwegen. Daarnaast is Wormerland rijk aan historische molens en monumentale boerderijen, die het landschap een authentieke uitstraling geven. Ook is er een levendig verenigingsleven, met diverse sportclubs en culturele activiteiten. Kortom, Wormerland is een ideale plek voor natuurliefhebbers en mensen die houden van rust en ruimte.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Wormerland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Purmerend, Oostzaan en Landsmeer, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws