Gemeente Purmerend

Al het nieuws uit Purmerend

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Middenbeemster, Noordbeemster, Purmerend, Westbeemster en Zuidoostbeemster direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Purmerend staat bekend om haar historische binnenstad met karakteristieke grachtenpanden en gezellige winkelstraten. De stad biedt een breed scala aan voorzieningen, zoals scholen, sportfaciliteiten en een divers cultureel aanbod. Daarnaast is Purmerend omringd door prachtige natuur, zoals het Purmerbos en het Beusebos, waar je kunt genieten van wandel- en fietsroutes. Met goede verbindingen naar omliggende steden en een actief verenigingsleven, is Purmerend een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Purmerend te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Wormerland, Edam-Volendam en Waterland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws