Weekmail Almelo

Al het nieuws uit Almelo

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aadorp, Almelo en Bornerbroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Almelo staat bekend om haar rijke industriële geschiedenis en groene omgeving. De stad biedt een diversiteit aan werkgelegenheid, met name in de technische sector. Daarnaast is Almelo trots op haar vele parken en natuurgebieden, waar inwoners kunnen genieten van rust en recreatie. De stad heeft een bruisend centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Ook zijn er tal van culturele activiteiten en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden, waardoor er altijd iets te beleven valt in Almelo.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Almelo te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Tubbergen, Borne en Twenterand, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws