Weekmail Twenterand

Al het nieuws uit Twenterand

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bruinehaar, Den Ham, Geerdijk, Kloosterhaar, Sibculo, Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Thomy Mbongo wint Damnacht na 8 jaar afwezigheid. Gespeeld in clubgebouw Damclub Denk en Zet/Witte van Moort. ● Sportlust 1 start voorbereiding seizoen 2024/2025 na behaald kampioenschap. Receptie voor eigen leden. ● Uitvoering KEV Vriezenveen met thema ‘KEV in de wolken’. Alle groepen namen publiek mee. ● Auto in Vroomshoop uitgebrand, mogelijk brandstichting. Politie start onderzoek naar aanleiding van brand. ● 16 statushouders volgen training bij Alfa-college om kansen op werk te vergroten. Samenwerking met stichting Beroepsopleidingen. ● Gemeenteraad Twenterand investeert in woningbouw, sport, wegen en speeltuinen. Plannen voor 2025 vastgelegd. ● Geldautomaat Geldmaat in Dedemsvaart na twee maanden weer in gebruik. Enige 24/7 geldautomaat.
 
En verder… Alie Veldhoen viert 50-jarig jubileum bij Van Dedem Marke. Gevierd met collega’s en Baalderborg Groep. ● Ernstig ongeval op Vriezendijk in Den Ham. Vrachtwagen geladen met stenen botst tegen boom. ● Kunstwerk ‘de dansende dames’ in Dedemsvaart vernield door vandalen. Gemaakt van corstenstaal. ● Sporters gehuldigd in gemeentehuis door wethouder Didi Dorrestijn. Bijzondere prestaties in afgelopen half jaar. ● Vroomshoopse Boys oefent tegen DETO als voorbereiding op seizoen 2024-2025. A-selectie rondt eerste blokje af. ● Storm en regen in vlakke veenland tussen Bergentheim en Vroomshoop. Vrij vertaald uit De Telegraaf van 1896. ● Automobilist belandt in ziekenhuis na eenzijdig ongeval in Vroomshoop. Voertuig raakte van de weg.
 
Twenterand staat bekend om haar landelijke karakter en uitgestrekte natuur. Met haar pittoreske dorpen en groene landschap biedt de gemeente een oase van rust en ruimte. Daarnaast is Twenterand trots op haar rijke historie, die terug te vinden is in de vele monumentale gebouwen en musea. Ook op sportief gebied heeft de gemeente veel te bieden, met diverse sportverenigingen en recreatiemogelijkheden. Kortom, Twenterand is een ideale plek voor natuurliefhebbers, geschiedenisfanaten en sportievelingen die op zoek zijn naar een rustige en inspirerende omgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Twenterand te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Tubbergen, Almelo en Ommen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws