Weekmail Borne

Al het nieuws uit Borne

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Borne, Hertme en Zenderen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Zomerconcert Stedelijk Orkest Borne trok vierhonderd bezoekers naar speeltuin op Bornse Maten. ● Martijn uit Borne rijdt voor derde keer mee in Twentse Rolstoelvierdaagse. ● Judoverenigingen JPT, SJO en Hantei zoeken meer samenwerking met gezamenlijke training. ● Voetbal- en korfbalvelden op sportpark ’t Wooldrik tijdelijk gesloten tijdens zomervakantie. ● Rotaryclubs Haaksbergen en Delden-Borne steunen Museum Buurtspoorweg bij restauratie spoorrijtuig. ● Royal GD vindt eerste Tick-Borne Encephalitis (TBE) besmetting bij paard in Nederland. ● Plannen voor 50 kilometer zonnepanelen langs snelweg in Twente goedgekeurd door gemeenten.
 
En verder… Ajax wint oefenwedstrijd van kampioen uit Verenigde Arabische Emiraten. ● 112 Nieuws: Schuurtje in brand in Hertme, overzicht van ongelukken en misdrijven in Overijssel. ● Evenementen in Borne krijgen verlaat goedmakertje van gemeenteraad vanwege stijgende kosten. ● Garagebox in Hertme zwaar beschadigd door brand, snel geblust door brandweer. ● Bornse broers worden Nederlands kampioen beachhandbal op hoog niveau. ● Lezer uit Borne roept op tot overleg met patiëntenorganisatie Zorgbelang Overijssel bij mogelijke fusie MST/ZGT. ● Kinderrommelmarkt voor kinderen van 15 jaar en jonger om speelgoed en spulletjes te verkopen.
 
Borne staat bekend om haar groene karakter en historische charme. Met haar vele parken en natuurgebieden biedt de gemeente volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie in de buitenlucht. Daarnaast is Borne rijk aan cultureel erfgoed, met onder andere een prachtig oud centrum en diverse monumentale gebouwen. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Borne is een plek waar je kunt genieten van rust en natuur, maar ook van de levendigheid en gezelligheid van een bruisende gemeenschap.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Borne te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Almelo, Hengelo en Tubbergen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws