Weekmail Tubbergen

Al het nieuws uit Tubbergen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Albergen, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hezingen, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen en Vasse direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Tubbergen staat bekend om haar pittoreske landschap en authentieke dorpskernen. Met haar rijke historie en karakteristieke boerderijen ademt de gemeente een landelijke sfeer uit. Daarnaast biedt Tubbergen volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met prachtige fiets- en wandelroutes door het Twentse landschap. Ook staat de gemeente bekend om haar levendige evenementen, zoals de jaarlijkse dorpsfeesten en de bekende kermis. Tubbergen is een plek waar traditie en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Tubbergen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Almelo, Twenterand en Borne, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws