Weekmail Almere

Al het nieuws uit Almere

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Almere direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Almere staat bekend om haar moderne en ruim opgezette stadsontwikkeling. Met haar unieke architectuur en groene omgeving biedt de stad een aangename leefomgeving voor haar inwoners. Daarnaast beschikt Almere over een uitgebreid netwerk van fietspaden en natuurgebieden, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Met diverse winkelcentra, restaurants en culturele voorzieningen is er ook genoeg te beleven op het gebied van ontspanning en vermaak. Almere is een stad waar jong en oud zich thuis kunnen voelen, met een goede bereikbaarheid en een divers aanbod aan woningen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Almere te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Huizen, Edam-Volendam en Waterland, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws