Weekmail Edam-Volendam

Al het nieuws uit Edam-Volendam

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beets, Edam, Hobrede, Kwadijk, Middelie, Oosthuizen, Purmer, Schardam, Volendam en Warder direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Edam-Volendam staat bekend om haar rijke historie en pittoreske karakter. De gemeente biedt een unieke mix van traditionele architectuur, schilderachtige grachten en authentieke molens. Daarnaast is Edam-Volendam een populaire bestemming voor liefhebbers van kaas en vis, met haar wereldberoemde kaasmarkt en visserijtradities. De prachtige ligging aan het water maakt het tevens een ideale plek voor watersportliefhebbers. Kortom, Edam-Volendam is een charmante gemeente waar cultuur, traditie en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Edam-Volendam te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Waterland, Purmerend en Landsmeer, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws