Weekmail Huizen

Al het nieuws uit Huizen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Huizen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Huizen staat bekend om haar pittoreske ligging aan het water, met de Gooimeer en het IJmeer als buren. De gemeente biedt een perfecte mix van natuur en stadse voorzieningen. Met haar historische centrum en gezellige winkelstraten is Huizen een aantrekkelijke plek om te wonen. Daarnaast is de gemeente trots op haar rijke maritieme geschiedenis, die nog steeds voelbaar is in de haven en de jaarlijkse botterrace. Huizen is een plek waar je kunt genieten van rust, ruimte en water, zonder de drukte van de stad.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Huizen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Blaricum, Eemnes en Hilversum, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws