Weekmail Alphen aan den Rijn

Al het nieuws uit Alphen aan den Rijn

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Alphen aan den Rijn staat bekend om haar centrale ligging in het Groene Hart. De gemeente biedt een diversiteit aan natuur, met onder andere de Zegerplas en het prachtige polderlandschap. Daarnaast is Alphen aan den Rijn een bruisende stad met een historisch centrum, waar je kunt genieten van gezellige winkels, restaurants en terrassen. Ook staat de gemeente bekend om haar rijke culturele aanbod, met onder andere theaters, musea en evenementen. Kortom, Alphen aan den Rijn biedt een ideale combinatie van natuur, historie en levendigheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Alphen aan den Rijn te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Bergen (NH.), ‘s-Gravenhage en Teylingen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws