Gemeente Bergen (NH.)

Al het nieuws uit Bergen (NH.)

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bergen (NH), Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond-Binnen, Groet en Schoorl direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bergen (NH.) staat bekend om haar prachtige natuur en rijke culturele erfgoed. Met haar uitgestrekte duinen, bossen en stranden is het een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast herbergt de gemeente een levendige kunst- en cultuurscene, met tal van galeries, ateliers en evenementen. Ook is Bergen (NH.) trots op haar historische dorpskernen, waar authentieke architectuur en gezellige winkeltjes te vinden zijn. Kortom, een unieke plek waar natuur, cultuur en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bergen (NH.) te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alphen aan den Rijn, ‘s-Gravenhage en Teylingen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws