Gemeente ‘s-Gravenhage

Al het nieuws uit ‘s-Gravenhage

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Gravenhage direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

‘s-Gravenhage staat bekend om haar rijke geschiedenis en internationale karakter. De stad herbergt vele historische gebouwen, zoals het Binnenhof en Paleis Noordeinde. Daarnaast is ‘s-Gravenhage de thuisbasis van vele internationale organisaties en ambassades. De stad biedt een breed scala aan culturele activiteiten, zoals musea, theaters en festivals. Ook is ‘s-Gravenhage gezegend met prachtige parken en stranden, waar je kunt genieten van de natuur en ontspanning. Kortom, ‘s-Gravenhage is een bruisende stad met een unieke mix van historie, internationale allure en natuurlijke schoonheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles ‘s-Gravenhage te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alphen aan den Rijn, Bergen (NH.) en Teylingen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws