Weekmail Teylingen

Al het nieuws uit Teylingen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Sassenheim, Voorhout en Warmond direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Teylingen staat bekend om haar groene landschap en historische charme. Met haar drie dorpen biedt de gemeente een mix van rust en levendigheid. In Teylingen vind je prachtige kastelen, zoals Kasteel Teylingen, en sfeervolle landgoederen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te genieten van de natuur, zoals wandelen en fietsen in de uitgestrekte polders en langs de mooie waterwegen. Teylingen heeft ook een bruisend verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Teylingen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Alphen aan den Rijn, Bergen (NH.) en ‘s-Gravenhage, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws