Weekmail Oosterhout

Al het nieuws uit Oosterhout

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Den Hout, Dorst, Oosteind en Oosterhout direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Oosterhout staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met meer dan 800 monumenten is de stad een ware schatkamer voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Daarnaast biedt Oosterhout volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met diverse parken en natuurgebieden om te verkennen. De stad heeft ook een bruisend centrum met een gevarieerd winkelaanbod en gezellige horecagelegenheden. Kortom, Oosterhout is een stad waar je kunt genieten van zowel historie als natuur, en waar altijd iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oosterhout te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Gilze en Rijen, Dongen en Breda, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws