Weekmail Amersfoort

Al het nieuws uit Amersfoort

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen en Stoutenburg Noord direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Gastouders mijden bos na wolvenbeet, schrokken van incident met meisje in Amersfoort. ● Landgoed Den Treek deels gesloten na wolvenbeet, bezoekers niet welkom tot 15 augustus. ● Incidenten met wolf in Leusden, deels afgesloten gebied vanwege beschermend gedrag. ● Utrechters mogen vanaf 2025 geen vuur meer stoken op hout buiten, ook niet in eigen tuin. ● Collectiecentrum Nederland in Amersfoort huisvest 150.000 objecten van vier musea. ● Bosbad Amersfoort blijft gesloten vanwege kale ligweides, opening opnieuw uitgesteld. ● Rianne Sleeuw en Annelie vinden personeel zonder overuren, runnen succesvol restaurant.
 
En verder… Veilig Verkeer Nederland en Athlon verlengen samenwerking voor verkeersveiligheid. ● BSO Vrijland Amersfoort meldt dat medewerkster meisje zag gebeten worden door wolf. ● Leermeesterdag 2024 in Dierenpark Amersfoort staat in teken van pesten. ● Auto slaat over de kop in beruchte bocht A1 naar A30 bij Barneveld. ● Malebrug in Hoogland-West weer operationeel met tijdelijke noodoplossing. ● Partij voor de Dieren kiest voor meer principiële koers, Natanja Vreugdenhil nieuwe lijsttrekker. ● Podiumangst heeft te maken met faalangst, Amersfoortse musicus deelt ervaringen.
 
Amersfoort staat bekend om haar rijke historie en levendige cultuur. De stad herbergt talloze historische gebouwen, zoals de Onze-Lieve-Vrouwetoren en de Koppelpoort. Daarnaast biedt Amersfoort een diversiteit aan culturele evenementen en festivals, zoals het jaarlijkse Jazzfestival en de Keistadfeesten. Ook is de stad omringd door prachtige natuur, zoals de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Amersfoort is een bruisende stad waar historie en cultuur samenkomen, en waar er altijd iets te beleven valt.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Amersfoort te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Soest, Leusden en Bunschoten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws