Weekmail Soest

Al het nieuws uit Soest

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Soest en Soesterberg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Soest staat bekend om haar groene karakter en prachtige natuur. Met uitgestrekte bossen en heidevelden is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft de gemeente een rijke geschiedenis, met historische gebouwen zoals Kasteel Soestdijk en de Oude Kerk. Ook biedt Soest volop mogelijkheden voor sport en recreatie, met diverse sportverenigingen en een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Kortom, Soest is een veelzijdige gemeente waar natuur, cultuur en sport samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Soest te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Baarn, Amersfoort en Eemnes, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws