Weekmail Leusden

Al het nieuws uit Leusden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Achterveld, Leusden en Stoutenburg direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Kind gewond bij incident op Landgoed Den Treek, mogelijk door wolf. Buitenschoolse opvang spreekt van ‘vermoedelijk’ incident. ● Natuurgebied bij Leusden deels afgesloten na wolfincident tijdens bso-uitje. Gemeente Leusden kondigt noodbevel af. ● Eén op de drie Nederlanders wil geen wolf in Nederland. Vooral inwoners van Drenthe en Flevoland zijn tegen. ● Route Buurtbus 509 Barneveld-Leusden-Nijkerk wijzigt per 21 juli. Zomerdienstregeling start met sluiting van vijf haltes. ● Landgoed bij Leusden deels dicht na incident met wolf. Provincie Utrecht en gemeente Leusden geven noodbevel af. ● YMCA Kampeercentrum vertrekt uit Leusden zonder alternatieve locatie. Teleurstelling en verdriet heersen. ● Provincie Utrecht adviseert voorlopig natuurgebied bij Leusden te mijden na incident met wolf.
 
En verder… Buitenschilderweek in Leusden en Woudenberg biedt inspiratie ondanks wisselvallig weer. ● Provincie Utrecht roept op natuurgebied bij Leusden te mijden na mogelijke aanval van wolf. ● VVD stelt nieuwe vragen over de wolf naar aanleiding van tijdelijk verboden gebied in Den Treek. ● Zomer vol avontuur in Nationaal Militair Museum in Soesterberg met Soesterberg Zomeroffensief. ● Sloop politiebureau aan de Twijnderij vordert snel. Nieuwbouw start begin 2025. ● Provincie Utrecht adviseert natuurgebied bij Leusden te mijden na mogelijke aanval van wolf. ● Wolf die hond greep in bos bij Leusden zorgt voor beroering. Provincie onderzoekt gevaarlijkheid van het dier.
 
Leusden staat bekend om haar groene karakter en historische erfgoed. Met haar uitgestrekte bossen en natuurgebieden biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Leusden ook diverse historische bezienswaardigheden, zoals Kasteel Stoutenburg en de Oude Kerk. De gemeente heeft een levendig verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Kortom, Leusden is een aantrekkelijke plek voor natuurliefhebbers en geschiedenisfanaten, waar je kunt genieten van rust en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Leusden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Scherpenzeel, Barneveld en Amersfoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws