Weekmail Bunschoten

Al het nieuws uit Bunschoten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Bunschoten staat bekend om haar rijke historie en karakteristieke dorpsgezicht. Met haar authentieke boerderijen en historische panden ademt de gemeente een nostalgische sfeer uit. Daarnaast biedt Bunschoten volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Met de prachtige polders en het Eemmeer in de nabije omgeving kunnen inwoners genieten van mooie wandel- en fietsroutes, watersportactiviteiten en gezellige terrassen aan het water. Bunschoten is een plek waar traditie en natuur samenkomen, waardoor het een unieke gemeente is om te wonen en te genieten van al het moois dat het te bieden heeft.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Bunschoten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Eemnes, Nijkerk en Amersfoort, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws