Weekmail Amstelveen

Al het nieuws uit Amstelveen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Amstelveen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Amstelveen staat bekend om haar groene karakter en uitstekende voorzieningen. Met het Amsterdamse Bos in de achtertuin biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Daarnaast is Amstelveen trots op haar diverse culturele aanbod, met onder andere het Cobra Museum en het theater aan het Stadsplein. Ook op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg scoort Amstelveen hoog, met een ruim aanbod aan scholen en een modern ziekenhuis. Kortom, Amstelveen is een aantrekkelijke woonplaats waar natuur, cultuur en goede voorzieningen samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Amstelveen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Ouder-Amstel, Haarlemmermeer en Amsterdam, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws