Weekmail Amsterdam

Al het nieuws uit Amsterdam

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Amsterdam en Weesp direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Amsterdam staat bekend om haar bruisende karakter en rijke geschiedenis. De stad biedt een unieke mix van historische architectuur, moderne kunst en levendige cultuur. Met haar wereldberoemde grachten en iconische bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum, trekt Amsterdam jaarlijks miljoenen toeristen. Daarnaast staat de stad bekend om haar tolerante en diverse samenleving, waarin verschillende nationaliteiten en culturen samenkomen. Amsterdam biedt een breed scala aan activiteiten, van gezellige cafés en restaurants tot groene parken en trendy winkelstraten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Amsterdam te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Diemen, Ouder-Amstel en Amstelveen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws