Weekmail Ouder-Amstel

Al het nieuws uit Ouder-Amstel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Amsterdam-Duivendrecht, Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Ouder-Amstel staat bekend om haar groene en waterrijke omgeving. Met de Amstel als prominente rivier biedt de gemeente prachtige mogelijkheden voor watersport en recreatie. Daarnaast is Ouder-Amstel rijk aan historie, met onder andere het indrukwekkende Fort bij Ouderkerk. De gemeente heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Ouder-Amstel is een ideale plek voor natuurliefhebbers en biedt volop mogelijkheden om te genieten van rust en ruimte.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Ouder-Amstel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Diemen, Amstelveen en De Ronde Venen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws