Weekmail Diemen

Al het nieuws uit Diemen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Diemen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Diemen staat bekend om haar gunstige ligging nabij Amsterdam, waardoor het een aantrekkelijke woonplaats is voor forenzen. De gemeente biedt een goede mix van rust en bedrijvigheid, met diverse groene parken en een levendig centrum. Daarnaast heeft Diemen een uitgebreid netwerk van fietspaden en is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Inwoners kunnen genieten van een breed scala aan voorzieningen, zoals winkels, restaurants en sportfaciliteiten. Diemen is een gemeente waar het prettig wonen en werken is, met een sterke gemeenschapszin en een actief verenigingsleven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Diemen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Ouder-Amstel, Amsterdam en Amstelveen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws