Weekmail Arnhem

Al het nieuws uit Arnhem

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Arnhem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Arnhem staat bekend om haar groene karakter en rijke geschiedenis. De stad biedt een unieke combinatie van natuur en cultuur, met prachtige parken en het bekende Nationaal Park De Hoge Veluwe in de buurt. Daarnaast is Arnhem een bruisende stad met een levendig centrum, waar je kunt genieten van diverse winkels, restaurants en evenementen. De stad heeft ook een belangrijke rol gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog, wat terug te zien is in het indrukwekkende Airborne Museum. Kortom, Arnhem is een veelzijdige stad waar natuur, cultuur en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Arnhem te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag, woensdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Westervoort, Rheden en Renkum, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws