Gemeente Renkum

Al het nieuws uit Renkum

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Renkum staat bekend om haar prachtige natuur en historische erfgoed. Met de Veluwe als achtertuin biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Renkum diverse historische gebouwen, zoals kastelen en landgoederen, die een inkijkje geven in het rijke verleden van de regio. Ook is er aandacht voor duurzaamheid, met initiatieven op het gebied van groene energie en milieubewust wonen. Renkum is een plek waar je kunt genieten van de natuur en tegelijkertijd kunt leren over de geschiedenis en toekomst van de gemeente.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Renkum te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Arnhem, Overbetuwe en Wageningen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws