Weekmail Rheden

Al het nieuws uit Rheden

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit De Steeg, Dieren, Ellecom, Laag-Soeren, Rheden, Spankeren en Velp direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Rheden staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met de Veluwe als achtertuin biedt de gemeente volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast herbergt Rheden diverse historische gebouwen, zoals kastelen en landgoederen, die een inkijkje geven in het rijke verleden van de regio. Met haar pittoreske dorpen en levendige stadjes is Rheden een ideale plek voor wie houdt van rust, ruimte en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Rheden te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Westervoort, Duiven en Rozendaal, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws