Weekmail Westervoort

Al het nieuws uit Westervoort

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Westervoort direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Westervoort staat bekend om haar gunstige ligging aan de IJssel, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor watersportliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente een gevarieerd landschap met prachtige natuurgebieden, zoals de uiterwaarden en het Montferland. Westervoort heeft een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen voor jong en oud. Ook is er volop gelegenheid om te winkelen in het gezellige centrum. Kortom, Westervoort biedt een mooie mix van natuur, recreatie en gezelligheid voor haar inwoners.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Westervoort te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Rheden, Duiven en Arnhem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws