Weekmail Asten

Al het nieuws uit Asten

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Asten, Heusden en Ommel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Asten staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar karakteristieke dorpskern en diverse monumenten ademt Asten geschiedenis. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen en mooie wandel- en fietsroutes. Ook is Asten trots op haar bruisende verenigingsleven, waarin jij/jullie je kunnen aansluiten bij diverse clubs en activiteiten. Kortom, Asten is een plek waar historie, natuur en gemeenschapszin samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Asten te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Someren, Deurne en Horst aan de Maas, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws