Gemeente Horst aan de Maas

Al het nieuws uit Horst aan de Maas

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Sevenum, Swolgen en Tienray direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Horst aan de Maas staat bekend om haar prachtige landschap, waarin groene weilanden en uitgestrekte bossen elkaar afwisselen. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met diverse wandel- en fietsroutes die je langs pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden leiden. Daarnaast is Horst aan de Maas een bruisende gemeente met een levendig verenigingsleven en een gevarieerd aanbod aan culturele evenementen. Hierdoor is er altijd wel iets te beleven voor jong en oud.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Horst aan de Maas te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Deurne, Asten en Peel en Maas, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws