Gemeente Someren

Al het nieuws uit Someren

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Lierop en Someren direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Someren staat bekend om haar landelijke karakter en gezellige dorpskern. Met haar uitgestrekte natuurgebieden en vele fiets- en wandelroutes is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente diverse sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een modern zwembad en een golfbaan. Someren heeft ook een rijk verenigingsleven, waarin jij je snel thuis zult voelen. De gemeente organiseert regelmatig evenementen en heeft een levendig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Kortom, Someren is een plek waar jij kunt genieten van rust, natuur en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Someren te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Asten, Heeze-Leende en Deurne, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws