Weekmail Deurne

Al het nieuws uit Deurne

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Deurne, Helenaveen, Liessel, Neerkant en Vlierden direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Deurne staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met diverse historische gebouwen, zoals het kasteel en de Sint-Willibrorduskerk, ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Deurne volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen en prachtige wandel- en fietsroutes. Ook is er een levendig verenigingsleven en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Kortom, Deurne is een plek waar je kunt genieten van zowel cultuur als natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Deurne te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Asten, Horst aan de Maas en Helmond, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws