Weekmail Baarle-Nassau

Al het nieuws uit Baarle-Nassau

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Baarle-Nassau, Castelre en Ulicoten direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Baarle-Nassau staat bekend om haar unieke grenssituatie. Deze gemeente bestaat uit 22 enclaves, verspreid over de grens met België. Hierdoor bevinden zich Nederlandse enclaves binnen Belgisch grondgebied en andersom. Dit zorgt voor een bijzondere situatie waarbij grenzen dwars door straten en zelfs huizen lopen. Daarnaast biedt Baarle-Nassau prachtige natuur, zoals de Chaamse bossen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook zijn er diverse historische bezienswaardigheden te vinden, zoals het kasteel van Baarle.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Baarle-Nassau te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Goirle, Alphen-Chaam en Hilvarenbeek, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws