Weekmail Hilvarenbeek

Al het nieuws uit Hilvarenbeek

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Hilvarenbeek staat bekend om haar prachtige natuur en historische charme. Met de uitgestrekte bossen en de iconische Loonse en Drunense Duinen is de gemeente een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast biedt Hilvarenbeek een rijke geschiedenis met haar historische gebouwen, zoals de imposante Sint-Petrus’ Bandenkerk en het sfeervolle Vrijthof. Met diverse evenementen, zoals het bekende muziekfestival Best Kept Secret, is er altijd iets te beleven in Hilvarenbeek. Kortom, een unieke plek waar natuur en geschiedenis samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Hilvarenbeek te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Goirle, Reusel-De Mierden en Oisterwijk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws