Weekmail Goirle

Al het nieuws uit Goirle

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Goirle en Riel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. CPO-project Havephof in Goirle komt na negen jaar tot leven op bouwlocatie. ● Ambtenaren van Goirle zijn vooral bezig met ‘brandjes blussen’, visie gezocht. ● Auto crasht tegen lantaarnpaal in Goirle, bestuurder rent weg volgens buurtbewoners. ● Consultatie over busvervoer in OV-Oost-Brabant voor periode 2024-2039 na zienswijzen.
 
Goirle staat bekend om haar groene omgeving en historische karakter. Met haar ligging aan de rand van de stad Tilburg biedt de gemeente een perfecte combinatie van rust en stedelijke voorzieningen. In Goirle vind je prachtige natuurgebieden zoals de Regte Heide en de Rielsche Heide, waar je kunt genieten van wandel- en fietsroutes. Daarnaast heeft Goirle een rijke geschiedenis, met historische gebouwen zoals het Kasteel van Gorp en de Sint-Janskerk. Kortom, Goirle is een ideale plek voor natuurliefhebbers en mensen die houden van een authentieke omgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Goirle te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Hilvarenbeek, Tilburg en Oisterwijk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws