Gemeente Baarn

Al het nieuws uit Baarn

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Baarn en Lage Vuursche direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Baarn staat bekend om haar rijke historie en groene omgeving. Met haar prachtige kastelen en landgoederen ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Baarn volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met uitgestrekte bossen en mooie wandel- en fietsroutes. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met diverse evenementen en een levendig centrum. Baarn is een plek waar je kunt genieten van zowel rust als levendigheid, en waar historie en natuur samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Baarn te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Eemnes, Soest en Blaricum, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws