Weekmail Blaricum

Al het nieuws uit Blaricum

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Blaricum direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Blaricum staat bekend om haar pittoreske karakter en groene omgeving. Het dorp is geliefd vanwege haar historische boerderijen en statige villa’s. Daarnaast biedt Blaricum volop mogelijkheden voor recreatie, met prachtige wandel- en fietsroutes door de uitgestrekte natuurgebieden. Ook is er een bruisend cultureel leven, met diverse kunstgaleries en evenementen. Blaricum is een plek waar rust en natuur samenkomen, ideaal voor wie wil genieten van het goede leven.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Blaricum te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Eemnes, Huizen en Baarn, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws