Weekmail Eemnes

Al het nieuws uit Eemnes

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Eemnes direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Eemnes staat bekend om haar landelijke karakter en historische charme. Het dorp is omringd door groene weilanden en biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast heeft Eemnes een rijke geschiedenis, met onder andere de karakteristieke Sint-Nicolaaskerk uit de 13e eeuw. Het dorp heeft een hechte gemeenschap en organiseert regelmatig evenementen en activiteiten voor jong en oud. Eemnes is een plek waar rust en gezelligheid samenkomen, ideaal voor wie op zoek is naar een sfeervolle en authentieke woonomgeving.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Eemnes te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Baarn, Blaricum en Bunschoten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws