Weekmail Barendrecht

Al het nieuws uit Barendrecht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Barendrecht direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Barendrecht staat bekend om haar centrale ligging tussen grote steden, waardoor het een aantrekkelijke woonplaats is voor forenzen. De gemeente biedt een goede mix van rust en bedrijvigheid, met diverse winkelcentra en een levendig verenigingsleven. Daarnaast is Barendrecht trots op haar groene karakter, met veel parken en natuurgebieden waar je kunt genieten van de rust en ruimte. Ook heeft de gemeente een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden, waardoor je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Barendrecht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Zwijndrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws