Gemeente Zwijndrecht

Al het nieuws uit Zwijndrecht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Heerjansdam en Zwijndrecht direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Zwijndrecht staat bekend om haar strategische ligging aan de rivier de Oude Maas, waardoor het een belangrijke havenstad is. De gemeente biedt een diversiteit aan natuur, met onder andere het prachtige Develpark en het groene recreatiegebied Oude Maas. Daarnaast heeft Zwijndrecht een rijke historie, met bezienswaardigheden zoals het oude centrum en de imposante Kijfhoekkerk. Ook is er volop gelegenheid om te winkelen in het moderne winkelcentrum Walburg. Kortom, Zwijndrecht biedt haar inwoners een combinatie van natuur, historie en moderne voorzieningen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Zwijndrecht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws