Weekmail Barneveld

Al het nieuws uit Barneveld

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Achterveld, Barneveld, De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Barneveld staat bekend om haar landelijke karakter en agrarische achtergrond. Het is een gemeente waar rust en ruimte centraal staan, met uitgestrekte weilanden en prachtige natuurgebieden. Daarnaast is Barneveld ook een belangrijk centrum voor de pluimvee-industrie, met diverse bedrijven en evenementen die hieraan gerelateerd zijn. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met fiets- en wandelroutes door het groene landschap. Ook zijn er diverse historische bezienswaardigheden te vinden, zoals kastelen en oude boerderijen. Barneveld is een plek waar je kunt genieten van het landelijke leven en de prachtige natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Barneveld te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag en donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Leusden, Scherpenzeel en Renswoude, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws