Weekmail Scherpenzeel

Al het nieuws uit Scherpenzeel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Scherpenzeel direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Scherpenzeel staat bekend om haar landelijke ligging en historische karakter. Het dorp biedt een rustige en groene omgeving, ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast heeft Scherpenzeel een rijk verenigingsleven en diverse sportfaciliteiten. Met haar gezellige centrum en diverse winkels voorziet het dorp in de dagelijkse behoeften. Scherpenzeel is een hechte gemeenschap waarin betrokkenheid en saamhorigheid centraal staan.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Scherpenzeel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Renswoude, Woudenberg en Leusden, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws