Weekmail Renswoude

Al het nieuws uit Renswoude

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Renswoude direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Jeugd en ouders namen afscheid van dirigent Harry Weijkamp in muziekgebouw ’t Podium van Ons Genoegen. ● SWO Scherpenzeel/Renswoude hield bedanklunches voor vrijwilligers in Het Trefpunt, als waardering voor hun inzet. ● Commissaris van de koning Hans Oosters bezocht asielopvang, N224 en brandweerinzet in Renswoude. ● Gezamenlijke zomerlunches in Het Trefpunt Renswoude, verzorgd door vrijwilligers tijdens schoolvakantie. ● Gemeenten en provincies hadden ‘belangrijk overleg’ over knelpunten op de N224.
 
Renswoude staat bekend om haar landelijke karakter en historische waarde. Het dorp biedt een rustige en groene omgeving, ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars. Met haar historische kasteel en pittoreske straatjes ademt Renswoude geschiedenis. Daarnaast heeft de gemeente een actief verenigingsleven en organiseert het diverse evenementen, waaronder de jaarlijkse Renswoudse Paardendagen. Kortom, Renswoude is een charmante plek waar je kunt genieten van de natuur en de rijke historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Renswoude te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Scherpenzeel, Veenendaal en Woudenberg, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws