Weekmail Beek

Al het nieuws uit Beek

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beek, Maastricht-Airport en Spaubeek direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Beek staat bekend om haar prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met uitgestrekte bossen en pittoreske dorpjes. Daarnaast is Beek rijk aan cultureel erfgoed, zoals kastelen en kerken. Ook is er een levendig verenigingsleven, waarin jij/jullie je kunnen aansluiten bij diverse sport- en hobbyclubs. Kortom, Beek is een ideale plek voor natuurliefhebbers en mensen die houden van een rijke historie en gezelligheid.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Beek te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op maandag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Beekdaelen, Valkenburg aan de Geul en Stein, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws