Weekmail Beekdaelen

Al het nieuws uit Beekdaelen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Amstenrade, Bingelrade, Doenrade, Hulsberg, Jabeek, Merkelbeek, Nuth, Oirsbeek, Puth, Schimmert, Schinnen, Schinveld, Sweikhuizen en Wijnandsrade direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Beekdaelen staat bekend om haar prachtige natuur en landelijke karakter. Met uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en pittoreske dorpjes is het een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. Daarnaast biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, zoals gezellige terrasjes en diverse sportfaciliteiten. Beekdaelen heeft een rijke geschiedenis, wat terug te zien is in de vele historische gebouwen en monumenten. Kortom, een unieke plek waar rust en schoonheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Beekdaelen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Beek, Brunssum en Stein, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws