Weekmail Stein

Al het nieuws uit Stein

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Elsloo, Stein en Urmond direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Stein staat bekend om haar rijke historie en prachtige natuur. Met haar kastelen, zoals Kasteel Stein en Kasteel Elsloo, ademt de gemeente geschiedenis. Daarnaast biedt Stein volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met het mooie Maasdal en de uitgestrekte bossen. Ook is er genoeg te doen voor sportievelingen, met diverse wandel- en fietsroutes. Kortom, Stein is een plek waar je kunt genieten van zowel cultuur als natuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Stein te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Sittard-Geleen, Beekdaelen en Beek, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws