Weekmail Valkenburg aan de Geul

Al het nieuws uit Valkenburg aan de Geul

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Berg en Terblijt, Schin op Geul, Valkenburg en Walem direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Valkenburg aan de Geul staat bekend om haar prachtige ligging in het heuvelachtige landschap. De gemeente biedt een unieke mix van natuur, cultuur en historie. Met haar vele kastelen, grotten en thermale bronnen is Valkenburg een populaire toeristische bestemming. Daarnaast is de gemeente ook geliefd onder wandelaars en fietsers vanwege de uitgestrekte natuurgebieden en diverse routes. Valkenburg aan de Geul heeft een levendig centrum met gezellige terrassen, winkels en restaurants, waar zowel inwoners als bezoekers kunnen genieten van de bourgondische sfeer.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Valkenburg aan de Geul te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op woensdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Voerendaal, Meerssen en Beek, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws