Weekmail Brunssum

Al het nieuws uit Brunssum

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Brunssum direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Brunssum staat bekend om haar groene omgeving en rijke geschiedenis. De gemeente biedt volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met prachtige bossen en uitgestrekte wandel- en fietsroutes. Daarnaast herbergt Brunssum diverse historische bezienswaardigheden, zoals kastelen en oude mijngebouwen. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met regelmatig evenementen en festivals. Brunssum is een levendige gemeente waar je kunt genieten van rust en natuur, maar ook van cultuur en historie.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Brunssum te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Landgraaf, Beekdaelen en Heerlen, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws