Weekmail Beesel

Al het nieuws uit Beesel

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Beesel en Reuver direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Beesel staat bekend om haar pittoreske ligging aan de Maas en haar rijke historie. Het dorp ademt een authentieke sfeer uit, met haar karakteristieke oude panden en gezellige pleinen. Daarnaast biedt Beesel volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met prachtige wandel- en fietsroutes door het groene landschap. Ook staat Beesel bekend om haar levendige verenigingsleven, waarin jij als inwoner volop kunt participeren. Kortom, Beesel is een charmante gemeente waar je kunt genieten van rust, natuur en een hechte gemeenschap.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Beesel te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Roermond, Venlo en Peel en Maas, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws