Gemeente Peel en Maas

Al het nieuws uit Peel en Maas

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Baarlo, Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Kessel, Koningslust, Maasbree, Meijel en Panningen direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

Peel en Maas staat bekend om haar prachtige natuur en landelijke karakter. Met uitgestrekte bossen, groene weilanden en de rivier de Maas is het een ideale plek voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan recreatiemogelijkheden, zoals fietsroutes en watersportactiviteiten. Ook staat Peel en Maas bekend om haar rijke historie, met diverse historische gebouwen en monumenten die het verleden tot leven brengen. Kortom, een gemeente waar je kunt genieten van rust, natuur en cultuur.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Peel en Maas te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Nederweert, Horst aan de Maas en Asten, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws